Willkommen

Álmodni álmodtam, de álmokat soha nem kergettem. Céljaim voltak, és vannak. Amit teljes elszántsággal hittem, és teszek azért, hogy megvalósítsam ! " MEGTALÁLTAM ÖNMAGAM!! " Melyet az egyéni nyelvemen, formákban, színekben valósítok meg. Minden alkotásom közvetlen a lélekhez szól, mert a lélek belsö hangját tükrözi. A megszületett alkotás, és az én lelkivilágom is szoros kapcsolatban állnak egymással. Olyan, mint a kisgyermek nevelés elött: ÁRTATLAN ÉS IGAZ! " ÉN NEM KÖVETEM A DIVATOT, DIKTÁLOK EGY STÍLUST " AMI ENGEM IGAZOL! Soha nem kiszolgáltam! Sokkal inkább hitből  és meggyőződésből alkottam. Csak olyat vállalok és készítek, amelyben maradéktalanul megkérdojelezhetetlenné teszi az egész lényét a megrendelőnek! Alkotásaim a történelem részeivé válnak. Átörökítve a múltunk, örökségünk értékeit itt a 21. században, modernizált változatban az alkotó műhelyemben újjá születnek, és bebizonyítják, hogy nincs lehetetlen, akár a mesék is valóra válhatnak!

AZ ÖRÖK HÖLGY TITKA! Az ÖRÖK HÖLGY, szépséges visszafogottságával "hirdeti" a kiegyensúlyozottságot! Az öltözködés többnyire nem a divat, hanem az önkifejezés közvetlen eszköze! A személyiségünk és öltözékünk összhangja nélkülözhetetlen a sikeres élethez! Ami annyit jelent: TUDNI HOGY KIK VAGYUNK! ÉS KIK NEM VAGYUNK! A DIVAT! Az, hogy nem robbansz a divat után, nem is tudsz belőle kimenni! Nem kell napra késznek lenni,az ÖRÖK elegancia kissé konzervatív. FONTOS, hogy a saját lényemet tükrözze vissza, hiszen egy-egy viselet viselkedéssel is felruház! Ha egy nő tudatában elfelejt HÖLGYnek lenni, az bizony a viselkedésén is meg látszik!

ÉRDEKLODÉSI KÖR. Énekarok, néptánccsoportok, zenekarok, népdalkörök, és nem utolsó sorban magánszemélyek viselik az általam tervezett, és készített viseleteket. Praktikussága abban is rejlik, hogy hétköznap és ünnep nap is egyaránt viselhetőek! Méretvétel, és egy kis beszélgetés, rajzolgatás után megvalósítjuk közösen az elképzelt ruha költeményt, amire már oly régen vágytál! Ezenkívül: divatbemutatókat, kiállításokat, szakmai bemutatókat rendezek. Népi jegyben előadásokat, szakmai oktatásokat tartok, mint pl. a paszomány és a zsinórzás, rejtelmeibe kalandozunk az érdeklődőkkel. Ha bármely alkotásom felkeltette az érdeklődésed, írj egy üzenetet, és meg adom a telefonszámom. A többi már személyes megbeszélés tárgyát képezi!!

KÖSZÖNÖM HOGY ITT JÁRTÁL, ÉS VÉGIGOLVASTAD! LEGYEN NAGYON SZÉP NAPOD!