Üdvözlöm

Álmodni álmodtam,de álmokat soha nem kergettem. Céljaim voltak, és vannak, amit teljes elszántsággal hittem, és teszek azért,hogy megvalósítsam! " MEGTALÁLTAM ÖNMAGAM! " Melyet az én egyéni nyelvemen, formákban, színekben valósítok meg. Minden alkotásom közvetlen a lélekhez szól, mert a lélek belsö hangja. A megszületett alkotás, és az én lelkivilágom is szoros kapcsolatban állnak egymással. Olyan, mint a kisgyermek nevelés elött ÁRTATLAN ÉS IGAZ! " ÉN NEM KÖVETEM A DIVATOT, DIKTÁLOK EGY STÍLUST " ami engem igazol. Soha nem kiszolgáltam, sokkal inkább hitbõl, és meggyõzõdésbõl alkottam. Csak olyat vállalok és készítek, amelyben maradéktalanul megkérdõjelezhetetlenné teszi az egész lényét a megrendelõnek. Alkotásaim valamennyire a történelem részévé válnak. Átörökítve a múltunk, örökségünk értékeit itt a 21. században, modernizált változatban az alkotó mûhelyemben újjá születnek, és bebizonyítják, hogy nincs lehetetlen, és akár a mesék is valóra válhatnak!

AZ ÖRÖK HÖLGY TITKA! Az ÖRÖK HÖLGY, szépséges visszafogottságával "hirdeti" a kiegyensúlyozottságot! Az öltözködés többnyire nem a divat, hanem az önkifejezés közvetlen eszköze. A személyiségünk és öltözékünk összhangja nélkülözhetetlen a sikeres élethez! Ami annyit jelent: TUDNI HOGY KIK VAGYUNK, ÉS KIK NEM VAGYUNK! A DIVAT! Az hogy nem robbansz a divat után, nem is tudsz belõle kimenni. Nem kell napra késznek lenni, az ÖRÖK elegancia kissé konzervatív. FONTOS hogy, saját lényemet tükrözze vissza, hiszen egy-egy viselet viselkedéssel is felruház. Ha egy nõ tudatában el felejt HÖLGYnek lenni, az bizony viselkedésén is meg látszik.

ÉRDEKLÕDÉSI KÖR. Énekarok, néptánccsoportok,zenekarok, népdalkörök, és nem utolsó sorbanmagánszemélyek viselik az általam tervezett, és készített viseleteket. Praktikussága abban is rejlik , hogy hétköznap, és ünnep nap is egyaránt viselhetõek! Méret vétel, és egy kis beszélgetés, rajzolgatás után megvalósítjuk közösen az elképzelt ruha költeményt, amire már oly régen vágytál! Ezen kívül: divatbemutatókat, kiállításokat, szakmai bemutatókat rendezek. Népi jegyben elöadásokat, szakmai oktatásokat tartok, mint pl. a paszomány és a zsinórzás rejtelmeibe kalandozunk az érdeklödõkkel. Ha bármely alkotásom felkeltette az érdeklődésed, írjon egy üzenetet, és meg adom a telefonszámom. A többi már személyes megbeszélés tárgyát képezi!

KÖSZÖNÖM, HOGY ITT JÁRTÁL, ÉS VÉGIGOLVASTAD! LEGYEN NAGYON SZÉP NAPOD!